Şems-i Tebrîzî 40 Kural ve Sözleri

Önder Demir
Şems-i Tebrîzî
Şems-i Tebrîzî (1185 - 1247) mutasavvıf. Asıl ismi Mevlânâ Muhammed'dir. Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî'nin gönül dünyasında büyük değişikliklere sebep olan sohbet şeyhi ve çok kuvvetli bir din âlimidir.
€9,99 Softcover

Mittwoch, 21. Mai 2014

Liderlere Özel - Kitap Tanıtımı






Liderlere  Özel - Kitap Tanıtımı

Rahman ve Rahim olan Allah`ın adıyla;

Sonsuz hamd ve şükür var olacak her şeyi ezeli ilmi ile takdir, tertib ve tayin eden bizlere bu güzel kitabı hazırlamayı nasib eden hepimizin gerçek sahibi olan  Allah (celle celalüh) hazretlerine olsun!

Yüce Rabbimiz, evreni en güzel ve en mükemmel biçimde yaratmış, bezemiş, süslemiş ve insanoğlunun emrine vermiştir. Gökler ve yer insan için bezenmiştir. Bitkiler, hayvanlar insanın emrine verilmiştir. Kutsal kitaplar insan için inmiş, peygamberler insanlığa, onların kurtuluşu için gönderilmişlerdir. Kısaca her şey insan için, insan ise Rabbi için, O’nu tanımak, O’na layık kul olmak içindir. 
Dünyamızda paylaştıkça çoğalan tek şey bilgidir, bu kitabın içerisinde bulunan konular her insanın ve her Liderin bilmesi gereken çok önemli gerçek bilgilerden oluşmaktadır. Uzun yıllardan beri yapmış olduğumuz araştırmalar sonucunda kaleme almış ve derlemiş olduğumuz yazıları Liderlere Özel kitabımızda sizlerin begenisine sunuyoruz. Bu kitabın hazırlanışı sırasında bizden desteklerini esirgemeyen Aile ve tüm Dostlarımıza teşekkürü bir borç biliyoruz.

İçindeki Konular: 

Sömürge Yöntem ve Çeşitleri

Kozmik Kanunlar Nelerdir?

Resesyon + Depresyon = Armageddon

İnsan neden yaratıldı ?

Dünyadaki Oyunları Görebilmek 

İlluminati'nin Evrensel Misyonu: Satanizm

Satanizm ve Dünya Müzik Endüstrisi

Dikkat insanlık Zombileştiriliyor! 

Arif-i Billah kime denir?

Şeytani Tuzaklar Nelerdir ?

Terörizm bir Dine mal edilemez!

Ne ekersen onu biçersin!

Zikir Nasıl Yapılır?

Kitabı bu Linkten temin edebilirsiniz: 

www.amazon.de


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen