Şems-i Tebrîzî 40 Kural ve Sözleri

Önder Demir
Şems-i Tebrîzî
Şems-i Tebrîzî (1185 - 1247) mutasavvıf. Asıl ismi Mevlânâ Muhammed'dir. Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî'nin gönül dünyasında büyük değişikliklere sebep olan sohbet şeyhi ve çok kuvvetli bir din âlimidir.
€9,99 Softcover

Samstag, 7. Februar 2015

ŞEYTAN`A TAPINMA AYİNİ ÇOCUKLARA VE GENÇLERE GÜNÜMÜZDE NASIL YAPTIRILIYOR?





1.Resimde Ebul Hasan el-İsfahani'nin 14. yüzyıl el yazması 'Kitabu'l-Bulhan' adlı İblis'in, şeytanın tasviri. İblisin el hareketlerine dikkat edin.
Günümüzde bu Satanist Hareket çocuklara sinema sektörü üzerinden Spiderman tarafından bilinçli bir şekilde yaptırılmaktadır ve böylelikle çocukların yanlarına gözle görülmeyen Şeytani İfritler ve Şeytani Cinlerin kolayca gelmesi sağlanmaktadır ve böylelikle Hollywood aracılığı ile Satanizm çocuklara küçük yaşta aşılanmaktadır.
Ayni şekilde Satanist ayinlerde kullanılan bu hareket Gençlerede bilinçli bir şekilde Rock Müziği üzerinden yaptırılmaktadır. Böylelikle gençlerin yanlarına Şeytanın Cinleri ve İfritleri kolayca sokulabilmektedirler.
Aslında Türkiye`de Satanizim ile mücadele birimi kurulmalıdır ve bu konuda önleyici tedbir alınmalıdır çünkü maalesef halkımızın ve gençlerimizin büyük bir kesimi bu gerçeklerden habersiz yaşamaktadırlar.
Bu konuların daha geniş detayını değerli Hocam Hakan Yılmaz Çebi ile birlikte üzerinde çalışmış olduğumuz ve yakında piyasaya çıkacak olan İLLUMİNATİ & LİDERLERİN GİZLİ BEDEN DİLİ kitabımızda bulabilirsiniz.

Selam ve dua ile

Önder Demir